fredag 30. mai 2008

ivrig

En LO i liggande lettersize. Saga var i hundra när hon kom hem från dagis och såg ett paket. Hon förstod direkt att det var till henne och rev vilt i pappret. Det är stor skillnad från förra året när jag fick öppna paketen åt henne :)

Loke

Saga på stranden med Loke, den nya hunden till Heidi. Det som jag inte tog kort av var när lillan gick ner i en å och vägrade gå upp. En lite stressad mamma då men hon kom nu när jag sa att jag skulle fara hem utan henne.

äsch

Saga hittar mycket äckliga saker på stranden. (6x12)

stolt

Saga är så stolt när hon blåser ut ljusen på tårtan. Egentligen är det pappa som blåser men det märker inte lillan.

torsdag 29. mai 2008

Nytt i 8x8

Tycker Saga är så söt på den här bilden.

När mormor och morfar var på tur i Lofoten förra året.


Favoritkortet från 17 mai!

Några nya (12x12)

Jag och Saga dansar på viksand den 17 mai. Jan var inte alltför entusiastisk att fara iväg och ta kort men jag är glad att jag lyckades övertala honom :)

Blev inspirerad av Liss sin LO av mammarazzi :) Fick äntligen bruk för den transparanten! Hur passande det är med en massa blommor och en vinterklädd Saga, det vet jag nu inte.

En gammal bild av mig då jag var lite mer i form. Prövade att skriva på kortet men jag har så hemsk handskrift att det inte ser helt bra ut.

Jeanettes utmaning

Jeanette gav mig och Liss Merete en utfordring om att laga en LO som var inspirerad av framsidan på en tidning som tex vi foreldrer. Jag gjorde ett tappert försök igår och här är resultatet. Den blev ju riktigt hemsk men till mitt försvar så ska det sägas att det var riktigt mörkt i rummet när jag scrappade :) Det jag har liftat är bilden, blommorna och överskriften.

Här är tidningen som jag blev inspirerad av.

onsdag 28. mai 2008

en til i 8x8

Ännu en med titeln fin, jag är ganska så fantasilös för tiden. Ett av mina favoritkort med lillan som har blivit scrappat flera gånger nu. Tar bara lite olika format så det inte hamnar i samma album :)

Bison scrap

Jag måste bara ta och scrappa mina bison bilder fastän de var hur tråkiga som helst. Det var ju en stor upplevelse att få se bison på så nära håll fastän det blev så dåliga bilder. LOn blev ju inte heller så bra men ibland är det ju att dokumentera händelsen som är viktig.

tirsdag 20. mai 2008

mexican hat


En LO om hotellet vi bodde på i mexican hat. Nästa gång så ska vi bara fara till platser med en massa x,z och c i så mina omöjliga bokstäver i thickers-arken blir borta :) Har börjat med Usa bilderna igen efter att ha haft ett långt uppehåll, jag borde kanske bli färdig innan vi far nästa gång :)

Fin (12x12)I verkligheten så tycker jag inte att der är en sån crash med färgerna som det ser ut på bilden. Har prövat med att använda tandborste + akrylfärg som jag har läst om på svensk scrapbooking. Jag gillade verkligen effekten som det blev!

lørdag 17. mai 2008

17 mai!


Tog några bilder på viksand när vi hade våra 17 mai kläder på oss. Har lånat lofotbunaden (folkdräkten) av svärmor, den ska bli Sagas när hon blir större.

torsdag 15. mai 2008

En rosa sak


Jag har gjort en väldigt rosa LO om när vi var på hauklandssand i april. Tyckte pappret var väldigt fint när jag köpte det men det var verkligen inte speciellt användbart. Men nu när papperslagret börjar att sina så tar jag av de svåra pappren också. Det är ju något som är positivt med dålig ekonomi :)

lørdag 10. mai 2008

Några till i 8x8


Några till i 8x8. Bara några sidor till så har jag fyllt albumet!

Saga tigger mat

Saga tigger mat av Liss merete på hauklandssand. Liss fiskgratäng var säkert mycket mer frestande än fiskekaker som mamma hade köpt. Det här är min första i stående lettersize. Kan inte helt bestämma mig för om jag vill ha det vita bandet på eller inte. kanske någon kan ge mig ett förslag?

Gräver efter guld (12x12)

Det var en period som Saga var hopplös med att pilla sig i näsan. I Norge brukar man säga att man gräver efter guld när man stoppar in fingret i näsan så när vi frågar lillan vad hon håller på med så brukar hon säga att hom gräver efter guld. Eller när vi frågar finner du något så kan hon svara; guld!
Tack till Liss merete för lånet av silhouetten!

fredag 9. mai 2008

USA handling

Har köpt lite nytt pynt från http://twopeasinabucket.kaboose.com/shop/. Längtar!!! Får hoppas att det kommer genom tullen utan problem.
Eftersom jag jobbar så mycket nu så ska jag köpa en silhouette när nästa lön kommer. Längtar till 15 juni!

mandag 5. mai 2008

Scraputmaningen

Här är ett bidrag till http://scraputmaningen.blogg.se/. Faktiskt så blev det antagit till deras sida, Jipiee! Mitt bidrag blev inte likt skissen överhuvudtaget men jag var ganska så förnöjd med resultatet ändå (eller kanske pga det för jag brukar vara lite väl upphängd i skissen).

fredag 2. mai 2008

Bustehode


Mammas lilla bustehode ställer villigt upp till posering. "mamma mera kort" sa lillan, hon älskar att se sig själv på bild. Jag förstår henne för vem skulle inte vilja ha ett kort av sig själv med en sån fin frisyr :)

gårdsbesökVi var på besök till en tjej som hade en massa kycklingar, 2 getter, 1 kanin och 1 andunge. Lite svårt att ta bra bilder då saga blev lite ivrig och inte snällt poserade med djuren.

bidrag till veckans skiss

Här är mitt bidrag till veckansskiss.blogspot.com/.


Den blev nu inte så speciellt lik skissen så jag har svårt att tro att den blir godkänd men den är inspirerad av skissen iallafall. Kul att scrappa gamla julkortsbilder i sommarvärmen :)