torsdag 31. juli 2008

Fint väder


Äntligen har vi fått oss några dagar med lite värme! Vi var en tur på viksand där jag tog dom här bilderna.

Äntligen något nytt!


Har inte känt för att scrappa på ett tag men här är nu en som jag gjorde för ca en vecka sedan. Hoppas verkligen att jag blir i mera scrappe-modus snart!

onsdag 16. juli 2008

mina föräldrar

Har lagat den här mest för att jag tycker om bilden och ville laga något som var lite annorlunda än det jag vanligtsvis gör. Ska göra något mera om dem senare med lite mera text.

blåsa bubblor


Saga och mormor blåser bubblor på stranden. Jag är inte spesciellt nöjd med den här LOn, hade så svårt för att välja papper ( har väl för mycket ) och när jag diskade råkade jag spruta vatten på den vilket inte gjorde den finare.

søndag 13. juli 2008

Fortune-cookie


En till LO om våran usa resa. Jag undrar om jag blir färdig till nästa resa :) vi har beställt flygresa till Phoenix i slutet av september och vi blir borta i en månad, längtar!

fredag 11. juli 2008

Please

Det var svårt att ta en bra bild för det blev så mycket skuggor men jag har använt punchinella för första gången på en LO. Det var ett roligt matrial att hålla på med och jag har nu massor av det så det blir väl mycket mera scrappat med det .

fika (igen)

Har några överskrifter som går om igen och fika är en av dem. Fika är ju en viktig del av livet när mormor och morfar är här.

tirsdag 8. juli 2008

photoshop!

efter:Före:

Tyckte att den här action från Totally rad passade så bra till den här bilden. Jan gillar inte det men jag tycker det blir fint med lite suddiga bilder.


En bild från Hammarøya.

gullig


En enkel scrapp om mormor och morfars besök här.

søndag 6. juli 2008

Del 2 av semestern

Vi var en tur till svartisen som en lång tid har varit ett av mina önskeresmål. Det var lika fantastiskt som jag hade föreställt mig!
Vi kom oss aldrig ända upp till själva isen för det var för brant med Saga men vi kom ganska nära. Lillan var väldigt duktig som faktiskt gick väldigt långt även om vi bar henne bitar av vägen. Det är ganska så långt in till isen, 3 km en väg, så faktiskt så somnade saga fort på kvällen till skillnad mot för andra kvällar.
Sista natten bodde vi på en skruttig camping nära bodø som inte förtjänar några bilder här.

Bilder från semestern!


2 bilder från första semester dagen på hammarøya. Fantastiskt fint men ganska så mycket bromsar (klegg) på stranden.
Vi bestämde oss för att fara till saltdal på en camping där för det skulle vara ett "badeland" där. Vi kom nu lite för sent för att bada och de öppnade inte förrän kl 11 på förmiddagen så då hade vi redan rest igen. Den var nu inte alltför imponerande den campingen men Saga fick träffa några barn där så hon stormtrivdes!

Vi stoppade till på en rastplats i Dunderlandsdalen och tog några fina bilder vid en vacker älv.

3:e natte var vi på Furøy camping som var en otroligt fin plats. Rekommenderas varmt!
Här sitter vi och äter efter en desperat grilling på en urusel engångsgrill.

onsdag 2. juli 2008

snabbscrapp
3 snabbscrappade LOs. Har sån lust att scrappa men har inte tid. Nu ska vi fara bort en tur i några dagar på en liten semester så då blir det ju ändå mindre scrappat. Men så får jag ju mer att scrappa om och det är ju inte fel. :)
Kom ihåg att rösta på mitt tävlingsbidrag under! Tack på förhand :)

tirsdag 1. juli 2008

Rösta på mig!

Hjälp mig att vinna en tävling: Telenor
Rösta 1 gång per dag så jag kan vinna! Rösta på fotot som heter viksand, Lofoten.
Tack på förhand :)