tirsdag 30. desember 2008

10 favoriter från 2008


Mikaela har en utmaning om att visa sina favoriter från 2008 och här är mina 10 på topp från året som gått.

Blogcandy hos Maya

Blogcandy hos Maya. Klikka er in och var med!

friends


Har liftat en LO av zanya till en tävling på svensk scrapbooking . jag är väl inte direkt nöjd men jag behöver verkligen lite inspiration för att komma mig igång så det här var en bra utmaning.

present!
Se här vad jag fick av Liss-Merete! Helt otroligt fint gjort och en massa arbete lagt ner i det här. Det var ju ännu finare när jag fick det för då var det inpackat i cellofan och påsen var fylld med godis men det har Saga (med god hjälp av mamma) ätit upp. Ett stort tack Liss, det var verkligen en överraskning! :)

lørdag 27. desember 2008

kosedyr

Jag är inte helt i scrappemodus men lägger ut en som jag har gjort för några veckor sedan.
Inom de närmaste dagarna ska jag pröva att ta ett foto på en helt underbar gavepose som jag fick av Liss-merete. Jag borde ha tagit fotot innan jag öppnade inpackningen men jag var så nyfiken att den blev öppnad redan på jobb.

lørdag 6. desember 2008

Monokromatisk LO

Gjord till en tävling på allt om scrap, man skulle scrappa monokromatiskt. Det här är ju verkligen inget som jag brukar att göra men jag ska absolut pröva i fler färger.

omgjord

Jag tyckte att LOn var så hemsk så jag var tvungen till att pröva att få den lite bättre idag. Ibland så har man en bild i huvudet som inte blir helt som man tänkt sig. Jag tror den här LOn kommer att hamna under kategorin: mindre lyckade försök.

fredag 5. desember 2008

Down by the water

LO som är gjord till allt om scraps cybercrop. Man skulle ha en låtitel och då valde jag P.J Harvey sin down by the water. Kanske inte helt så passande då men gillar låten och tycker titeln passar till fotot. Jag är inte speciellt nöjd med LOn, den känns tom och tråkig ut.

Julkortsbilder

Eftersom jag förmodligen inte helt får till att skicka personliga julkort iår så får ni se bilderna från årets lilla photoshoot. Ljuset är ju inte helt helt bra och kallt är det ju så det är ju inte direkt bra förhållanden för bra fotografering.

tirsdag 2. desember 2008

Frukt

LO till en tävling på allt om scrap