onsdag 28. november 2012

Padre island

En till layout gjord under min ofrivilliga ledighet:


Den är gjord till scraphusets utmaning om att använda vitt, grönt, brunt och svart.

tirsdag 27. november 2012

I hajens gap

I dag har jag jobbat övertid och igår var jag arbetslös. Ordet lagom finns inte på mitt jobb. :)
Den här layouten scrappade jag under min arbetsfria period.

Otroligt stiligt dekorerade butiker i Port Aransas i  texas, synd bara att kvaliteten på kläderna inte höll riktigt samma höga standard.
Jag deltar hos:
anonyme scrappare - motiv + text
papiravisen - anything goes
scrapperiket - mist/ farge.  Jag har använt gesso på pappersstrimlorna, martha stewarts white texture effect i några av fyrkanterna och mistat över en stencil.

mandag 26. november 2012

Lycka är..

att hitta sopor på stranden. The english translation of the titel would be like: "Happiness is to find garbage on the beach". The only problem is to make my daughter leve the garbage and not take it home. :)

If anyone knows where to find more of the green prima leaves i would be really happy. it dosent matter if it is not an norwegian shop. I bought the last two in an american online shop but i cant find more because it seems like they dont produce it.
Jag deltar hos:
anonyme scrappare- motiv+text
frosted design - happiness is
nordsalten hobbyklubb - lilla

søndag 25. november 2012

Merry christmas

Nu har jag gjort det som alla andra scrappare verkar göra just nu: ett julkort!

Men ett väldigt enkelt julkort blev det då jag inte är speciellt van vid att göra kort. Merry christmas är en washitape och tråden var snurrad runt ett paket som kom från kina.
jag deltar hos Kort o Mania - jul, card and scrap - jul.

lørdag 24. november 2012

White sand dunes


Jo jag vet att white inte stavas wite men jag upptäckte inte att jag skrivit fel förrän efter jag fotat och det är inte enkelt att fota den här årstiden så det får nu bara vara sån här.
Den här LOn är gjord efter en utmaning hos thats just so cute där man ska använda ikke scrapperelaterade ting och se i högen av oanvända scrappesaker. Jag har använt ett ark som har legat i en evighet och klistrat ett gammalt jeanstyg över. Sedan så fann jag en slags gasbinda och ett snöre som vi använder när man syr kjøttrull (tror jag). Hittade också några knappar och fjärilarna är punchade ur ett papper ur restpappershögen.

fredag 23. november 2012

En ny hatt?

Fortsatt arbetslös så nu blir det mycket scrappat. Passar ju väldigt dåligt att inte jobba precis i den här perioden då vi har skattefri lön den här 2 veckors perioden. Men det är ju alltid trevligt att få pyssla lite hemma.
Jag har scrappat efter veckans skiss hos just veckans skiss!
Egentligen är det här en del av en layout till förra veckans skiss men jag hade en gigantisk mistolycka på papper och foto så det blev inget inlämnat den veckan.
Jag blev nu vald till en av favoriterna på skiss 46, tusen tack för det! :)

torsdag 22. november 2012

Skumparty!

Något som är positivt med att bli arbetslös i några dagar är att man får tid till att scrappa, intet ont som har något gott med sig. :)

Jag har scrappat efter en skiss hos pappersbiten. En layout med en del av mina aldrig sinande restpapper och lite mist.

tirsdag 13. november 2012

Din fina morgonfrisyr

Månadens utmaning har en skiss med en twist där man ska framhäva siffran 3 på något sätt.

Jag har använt 3 olika mönsterpapper, 3 blommor, 3 doilisar, 3 fjärilar, 3 metalldekos, 3 fonter, 3 ord - om man kan säga att morgonfrisyr är ett ord. Allt utom gesson har jag använt 3 olika av.

My sweet girl

 Good morning to you all! :)
I have made a layout without any patterned papers wich is quite unusual to be me.

I took almost all of my washitapes on to a lettersize paper, because it was so bright i painted a layer of gesso on the top of the washi tape. Then i splashed some ackrylic paint mixed with water and a little green mist on to the layout.

I am participating with this layout at Bird is the word- sweet, Scrapfit - tape it up, scrapperiket - mist/maling

mandag 12. november 2012

Anticline overlook

Frosted designs has a blog hop with a fall theme. I have made this layout and followed the reciept with 8 of the 12 ingridients.

I have used mist, buttons alphabet stickers, fall leaves, rhinestones, flowers, stickles and lace.
Pictures from Anticline overlook, near Moab in Utah. We were there in ocktober 2008, a great trip and not so hot.

Jag glömde bort att skriva det att på layouten nedan har jag använt massor av en helt super vinst jag fick av Ingba! Fågeln på den här layouten är också från den vinsten. Jag måste säga ett stort tack till Ingba för här fick jag massor att scrappa med för en lång tid framöver!

søndag 11. november 2012

Promenad i Deltat

Det finns en plats i närheten av mina föräldrar i Sverige som vi kallar för deltat. Det finns säkert ett annat namn men vi brukar bara säga att vi ska ner till deltat. En av mina favoritplatser men tyvärr så var det inte speciellt bra väder i år när vi var på besök.


Deltar hos veckans skiss, en utmaningsblogg som jag glömt bort men det ska jag inte göra igen för där var det massa inspiration att hämta!

lørdag 10. november 2012

Samlar-mani

Den här layouten har jag gjort efter novembers skiss hos lillblomman.

Som det kanske syns har jag fått hem ett paket med blommor från min favorit i am roses. Snabb leverering och bra priser så dom kan jag verkligen rekomendera. En annan favorit är scrapy land där jag har köpt lite washi tape, där var det också väldigt snabbt leverans.

torsdag 8. november 2012

Bursdagsfeiring

Jag gillar verkligen färgutmaningar så när jag såg att thats just so cute har en utamning med mina favoritfärger lila, rosa, vit och turkos så måste jag ju bara försöka.

Egentligen var det meningen att det skulle vare ett stående foto men jag ändrade mig och snodde layouten 90 grader. Det ska jag pröva flera gånger för jag tyckte att resultatet blev mycket bättre sån här. :)

onsdag 7. november 2012

En furt modell

Scrappiness creates har en utmaning om att scrappa med höstfärger.

På den här layouten har jag använt olika mister, en massa gamla blommor och gamla papper. Skönt att kunna använda upp lite av det man har och inte bara köpa nytt.

En härlig sommardag

Mollys scrapbooking har en skissutmaning som är öppen för hela världen. Jag har gjort ett försök på skissen:

Jag har gått lite bananas på den här med mister och olika färger. Kanske inte så vackert men den var rolig att scrappa!
Orsaken till alla fotona är att jag en gång beställde 10 kopior av dom här fotona istället för 1 kopia som det var meningen.
Den gula färgen på layouten är lite mera neon än den är i verkligheten men jag tycker det är ganska så svårt att få fram riktiga färger när jag fotar.

mandag 5. november 2012

Så söt du är

Challange me happy has a coulorchallange. I have tried to follow the colours and here is the result:

A swedish titel that means - so cute you are.

søndag 4. november 2012

Lite osäker

Here is my take on the sketch at frosted designs:

The titel is in swedish and means - a bit insecure. My doughter was a bit afraid when we were feeding  alpackas in new mexico.

lørdag 3. november 2012

I morfars trygga famn

Länge sedan nu att jag har deltagit hos skissedilla men när jag såg den inspirerande skissen den här veckan så måste jag bara försöka.

Här har jag fått användning för många av misterna som var i paketet jag skickade efter från USA. Roligt med shopping när man inte har handlat på länge. :)