torsdag 8. januar 2009

At the old farm

Lo som är gjord till SOM, #1 på scrapping.no. Det gick nu inte alls bra men det finns ju alltid dom som är bättre. Nya försök nästa vecka! :)

6 kommentarer:

Emma sa...

Jättefin LO! Älskar Old farm ;) Idag ska jag scrappa gott och fint! Jag tror våran diabilder blir klara under våren eller, så vi kan ju fråga Håkan om han vill låna våran och prova den, innan ni köper något likande. Det blev lite problem med cd och installation ibörjan dock det fungerade bara på min laptop förutom pappas dator, det blev för knasigt, men det ordnade sig bra till slut...

Julieutrulie sa...

så flott denne var! herlig farger. kjempefint bilde :)

Anne Bente sa...

åh...... total flot som altid:)

Eyovine sa...

Färgsprakande!! Det gillar jag =).. å vilket foto på alla pumpor!!
Läckert.

// Maja

Sarah sa...

Tack för länken! Den var verkligen ljuvlig! Åh så var det ju en ask dessutom ,fast det såg ut som en bok... =) Men man kan ju "altra" hela böcker, även insidan... Vet du? I går kväll hade jag scrapkväll med en väninna, har inte scrappat på evigheter.. Det var så kul! Gjorde en framsida till bröllopsalbumet jag håller på med och en LO i 12 tum. Ska fota grejerna när jag har laddat kameran. KRAM!

stina ~maräng~ sa...

Vilken härlig LO du har gjort!
Svar på din fråga i min blogg: Både mallen och tutorialen finns på nätet. Kolla på creatingkeepsakes.com klicka på Magazines i menyn och sedan på januarinumret av CK, så finns det där.
kram! stina