søndag 6. desember 2009

Award!


Juhu, jag har fått en award av den helt otroligt duktiga papirgal! Allra helst så skulle jag vilja ge den tillbaks till henne för det är en blogg som jag varmt rekommenderar alla att gå in och se på! En scrappare med fantastiska lager på lager och stiliga dekorationer!

Men nu till de 10 nominerade:

Eyvovine har en så härlig scrappe-stil med lekfulla dekorationer men det är med sina broderade Loer att jag blir stum av beundran! Sen så är hon så duktig på att scrappa vardagsbilderna.


Anne Bente är en härlig dansk dame som scrappar allt från LOer till askar! Hon är så flink med färger og pynt! Jag beundrar alla som klarar av att vara så varierad i sin scrapping!

Helén har en så underbar vintage stil, kombinationen av dekorationer och färger är helt perfekt här! Mycket av det hon gör är så fint att man skulle kunna äta upp det!

Cattis måste vara en av de mest lekfulla scrapparna jag vet om! Jag blir alltid så överraskad och i gott humör när jag besöker hennes blogg! Skynda er in och se ni också!!

Cilla är en av mina stora favoritscrappare! Hon har en helt otrolig känsla för harmoniska färger och detaljer som gör att man kan se på hennes LOer läänge och upptäcka något nytt hela tiden!

Irene som är en god vänn och en ganska så ny scrappare men det kan man inte tro när man ser på hennes skapelser! Jag tror aldrig jag har sett någon som gör saker så fort och ändå få det till att se helt fantastiskt ut! Det enda negativa är att hon uppdaterar bloggen så sällan så jag inte får se om hon gör något nytt! :)

Emma är min kusin och hon är så duktig på att scrappa allt från gamla foton och favorit tv-serier och det påskägget hon gjorde för ett tag sedan var ju bara såå vackert!

Metal Minish är en helt unik stil som inte bara scrappar utan är en otroligt duktig dock-makare (hmm, heter det så?) också! En härligt lekfull scrappare som man blir glad av att besöka!

Mathilde har en härlig blandning av vardag och scrapping i sin blogg! Hon är så duktig på att scrappa allt från burkar till LOs, ett måste för mig att klicka mig in där på min fasta bloggrunda!

Siv-Anne har en otroligt varierad scrappe-stil og hon är ju bara så flink med färger och pynt!

7 kommentarer:

Cattis sa...

Men Tack!♥ Blev så rörd av dina ord! Det värmer mycket!! =)

Massor av Kramar till dig!
♥ ♥ ♥

Irene sa...

Men du är ju för söt!!!!

Får be om ursäkt för att mitt focus legat på andra saker ett tag, men nu är det målet nått och jag är en scrappande långtradar-chaufför numera!!!

Lovar att göra lite pyssel så fort det går, kanske redan i eftermiddag!!


Många kramar till dig min underbare vän!

CillaT sa...

Gulliga rara du=) Vad glad jag blir och rörd över de fina orden! Tack!

Kramar

Siv Anne sa...

Å tusen takk skal du .

Denne setter jeg stooor pris på.

Veldig kjekt å få denne nå da, når jeg ikke er så veldig full av kreativitet. Det er kanskje denne som vil få meg igang igjen.

Veldig artig at du liker min varierte stil. Synes det er veldig artig å prøve litt forskjellig og da med er litt variert resultat også da. ;)

Liker godt å ta meg en kikk i bloggen din også, men er kanskje ikke så flink å legge spor etter meg bestandig.

Nå må jeg se etter hvem jeg skal gi denne videre til.

Varm klem fra meg til deg <3 <3 <3

Metal_Minish sa...

Näemen~~ Så glad jag blir!
Jag tackar och bockar! ^o^

Mathilde sa...

Men oj!! TACK!! :) Vilka fina ord, det är ju nästan så man blir tårögd.. eller okej jag blev det men skyller på utmattning efter att ha läst för mycket ;)
Tusen tack! Vad glad jag blev!!

EmmaT sa...

Tack ♥ jag blev rörd av dina ord!
Ber om ursäkt att jag inte har svarat tidigare men det är en del arbete som jag får stå ut med ett tag...men förhopning jag kommmer tillbaka snart och bloggar ;)