fredag 2. april 2010

En blivande modell?

Jag bara måste vara med på vintage-utmaningen hos thats just so cute.
Nu ska jag erkänna att jag inte är helt trygg på det här med scrappestilar.. Jag tycker egentligen att den här kanske är mera shabby för ska inte vintage vara mera brunt än det här? Eller är det bara mina fördommar som säger att vintage ska vara så murrigt.
Det som gör den vintage är den breda spetsen (blonden) som min mamma har virkat och för att inte få så skarp vit färg så har jag badat den i kaffe och så har jag med en duk som jag har köpt på en bruktbutik.
Det ser kanske ut som att fotot är tagit på 50-talet men det är jag på 90-talet då jag skulle gå modell för kläder som en väninna till mig sydde. Det var ju synd att man aldrig blev "upptäckt" för då hade man ju varit super modell idag! Haha :)

4 kommentarer:

Eyovine sa...

Läckert! Denna gillar jag massor och fotot på dig är också tokfint. Du skulle ha satsat på modell karriären ;)

Kramiz Maja

Isabell - Taranita sa...

denne var jo aldeles skjønn, masse flotte detaljer. Jeg synes selv at det er vanskelig å definere de forskjellige stilene så du er ikke alene, hehe. En utrolig vakker kvinne på bildet.

Takk for ditt bidrag=)

Metal_Minish sa...

Så tjusigt!
Vet själv inte direkt skillnaden på vintage och shabby scrapstil, men det spelar nog inte så mycket roll när resultatet blir så här snyggt... ;)

Asil sa...

For et fantastisk bilde! Virkelig truffen 50-tallet, for jeg trodde det var derfra jeg! Synd du ikke ble oppdaget som modell, men da hadde vi sannsynligvis ikke fått sett deg utfolde deg med papirer! :) Så aldri så galt at det ikke er godt for noe! :D

Takk for at du deltar! :)