fredag 6. august 2010

Hemma!

Efter en en lång semester i många europeiska länder har vi kommit oss hem till Norge igen.
Men jag har lyckats bli förkyld igen så jag har inte mer än kommit mig på jobb förrän jag blir sjuk igen, helt enkelt fruktansvärt irriterande att jag aldrig ska bli ordentligt bra. Nej nu ska jag ta mig massor med frukt och vila så ska väl mitt imunförsvar snart vara på topp igen!


Nu några bilder från semestern. Här är ett från österrike som var otroligt fint men lite ostabilt väder. Där upplevde vi våran längsta hagelskur, det var som om himlen öppnade sig i 45 minuter och ner kom enorma kulor av is.


Frankrike var landet som blev min stora favorit på turen. Otroligt fin natur och såå läckra bakverk! Fyrkanten på bilden är nog en av de godaste tårtor som jag har smakat i mitt liv, det var en explosion av smaker som fullständigt smälte på tungan. Jag dräglar bara på tanken!Men det som var mindre bra med Frankrike var fransmännens ovilja till att prata engelska. Nu ska jag erkänna att jag har läst franska i 3 år ( för ca 25 år sedan) men jag har aldrig använt det så det mesta har blivit glömt.


Så till sist ett foto av det värsta hotellet jag någonsinn har bott på. Vi var en aningen desperata för det var regn i luften och allt var fullt så jag blev så glad när jag hörde att det här hotellet var ledigt så jag kollade inte ut rummet först utan tog det osett. Det skulle jag aldrig ha gjort för det var ett litet rum på loftet utan lufkonditionering så det var varmt som en bastu. Om man ser på hotellnamnet så rimmar det på ett annat ord på engelska och det borde väl ha varnat oss! :)

4 kommentarer:

Maria sa...

Välkommen hem! Det måsta vara härligt att ha fått se så många fina ställen. österrike är ju så häftigt. Och vilka bakverk! Jag hade gärna velat smaka.... Synd på hotellet!
Ha en fin helg och krya på dig!
Maria

LissM sa...

ENDELIG e dåkk heime:) Då blir d scrappe-dag snart:)
De kaken så nyyyydelig ut:) nå førr kakemonsteret Liss Merethe.
håpa du snart blir fresk igjen, d e på tide!!!

Stooor klæm(,")",)

Nora sa...

Hope you're feeling better and ready to scrap some of those photos. I can't wait!
Glad to see you enjoyed "most" of your holiday ;)
Big hugs,
Nora

mamma sa...

Fantastiskt fina bilder du har lagt ut,ser nästan lika fint ut som på Lofoten
Kramar till er från ma