lørdag 20. november 2010

Ett kort och lite självskryt!


Jag tycker faktiskt att det börjar att bli lite roligt (artigt) att göra kort! :) Något mer som är roligt är att använda utee! Men jag blev visst lite för ivrig och tog ut motivet från frysen lite för tidigt så det blev inte så väldigt mycket sprickor.


Lite svårt att dekorera insidorna på kort men det passade ju perfekt med en plastdoilie som jag köpt på etsy.
Det här kortet har jag bloggat på ScrappTorget idag!

Jag har blivit en av ukens dilla på skissedilla med den här LOn. Så här skriver Carrin om min layout: denne gang velger jeg meg Ulrikas herlige LO. Så enkel og med iøyenfallende og skarpe detaljer. Likte også tittelen her. Nydelig!!
Blev också förra veckans dilla med den här layouten. Så här skriver Brit: Jeg har valgt meg denne søte LOen fra Ulrika. For noen friske, fine farger! Treet var kjempefint, og denne lille fuglen er jo bare sååå søt! Veldig fint hvordan fargen på treet og den doilyen matcher så bra. Knallfin LO, Ulrika! Tusen takk for inspirasjon.

Jag säger bar tuusen takk till att jeg har blivit utvalgt! :)En gammal layout som jag har glömt bort att blogga. Den är gjord efter en utmaning hos scrapperra där det var massor av olika saker som man skulle följa.

3 kommentarer:

Anne Bente sa...

åh,,, wawwwww hvor er det flot alt det du der har lavet.
klemmmmmmm

lillesmor sa...

Ah.. den gule loen var kjempekuul!! og grattis med velfortjent ros i ulike fora;-)

Marlene sa...

Kjempe stilig LO! :)

Har vært litt rundt på bloggen din å tittet. Du har laget mye flott.

Ha en fin dag.