onsdag 16. februar 2011

Mums filibaba


jag har scrappat dom här bilderna förut men jag älskar den här bildserien på lillan när hon äter en amerikansk söt fluffig bulle ( någon som vet vad den heter?). Vi vuxna prövade också den här bullen men vi var väl inte fullt så entusiastisk som Saga då vi tyckte att den var lite väl söt. 
Gjord efter skiss # 99 på skissedilla.

9 kommentarer:

Nora sa...

I used to love "Sno Balls" - they are rather interesting to kids...
These are really sweet spring colors and I love her eyes on that very first picture ;)
Big hugs,
Nora

Lisa Synøve sa...

kjempesøt !
Så herlig med gult !!

Pia sa...

super lækkert layout
knus Pia

bojose sa...

Kjempelekker side med flotte farger og nydelig pynt.
klem :)

Marianne -mi@ sa...

Herlige freshe farger! Likte godt sirkelen med datoen inni og meshen under :-)
Takk for bidraget til Skissedilla

CillaT sa...

Ååå vilken härlig färgkombination! Jättejättefin:)

lillesmor sa...

Digger gult om dagen, og denne var jo definitivt lekker!!

lillesmor sa...

Når det gjelder det objektivet vi har diskutert litt frem og tilbake, så er jeg fornøyd. Har ikke blitt 100% kjent med det enda, og det er annerledes enn det gamle jeg hadde. Synes vel at jeg får jevnt over noe bedre bilder med dette, og det er iallefall mer lysskarpt enn mitt gamle 18-135. Også et pluss at den har stablisator, men det har kanskje den du er på jakt etter og?? Kan dessverre ikke sammenligne så mye med 18-55 da jeg aldri har prøvd den. Hadde egentlig tenkt å gå for en mer allround 18-200mm, men etter å ha lest endel tester endte jeg altså opp med 16-85`ern. (har egentlig mest lyst på 28-70, f2.8, men den er litt for dyr..)
Anbefaler deg å sjekke litt på nettet etter produktomtaler, evt spørre på foto.no eller i en fotobutikk. Jeg snakket noe med de i Japan foto, og de anbefalte den jeg har ut fra den pris jeg hadde i tankene, og ut fra det bruk jeg ønsket.
Ikke lett det der med objektiver - hehehe.. MEN - hvis du ikke har 50mm 1.4 vil jeg også virkelig anbefale den som objektiv nr 2. ELSKER DEN:-D
Lykke til med valget.

Heidi sa...

Nydelig!!! Flotte sommerlige farger.