onsdag 22. oktober 2008

Willcox

Dagen idag startade med en stor sorg for saga. Hennes alskade ballong forsvann ut ur bilfonstret och vi lyckades inte hitta igen den. Det var verkligen en stor sorgprocess hon gick igenom med tarar och funderingar om vad som hande med den alskade ballongen " flog den till sin mamma?" "jag alskade ballongen" . Pa eftermiddagen sa for vi till en stor matbutik som hade en mikke-ballong sa da blev det lite battre.
Igar fick vi punktering pa bilen igen men som tur var sa hade den lilla platsen heber en dackreparator. Det var verkligen en rolig liten plats dar folk verkligen tog sig tid och pratade med oss. Kopte ett sott litet forklade till saga sa nu ar hon sa beradd pa att baka brod nar vi kommer hem.
Imorgon sa ska vi mot Tombstone och Brisbee. Ska borja tidigar idag att hitta oss en campingplats for imorgon sa ska vi talta!

1 kommentar:

Ma o Pa sa...

HEJ på er!

Nu har försa snön kommit här hemma,så kanske det är vita backen när ni kommer hem,vi önskar er en trevlig resa hem fast vi förstår att den måste vara jobbig,ni får ha en trevlig sista dag i USA

Kram på er och vi hörs ma o pa