tirsdag 24. mars 2009

Scrappeträffen!



Mina 2 LOs som jag gjorde på scrappeträffen i Sundsvall. Har sådan scrappespärre för tiden att allt går ju i sirap. Jag är ju så glad att jag fick till något när jag var där. Väldigt roligt iallafall att få vara på min första scrappträff, det är ju synd att det är så långt hit från Lofoten.
Blev så glad igår när jag såg på ScrappeMania att jag hade vunnit deras ordutmaning denna gången! Vinner så sällan att jag bara måste skryta lite! :)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Lugn tjejjen, det ordnar sig.

Rätt som det är så kliar det i fingrarna och ideérna kommer flödandes. Det löser sig nog när vi får hem våra vackra blommor!!!!!

Jag hade jättetrevligt på träffen och är tokinspirerad men har inte riktigt tiden på min sida just nu, får nog vara vaken inatt med om jag ska hinna scrappa.

Gjorde sex stycken kort inatt mellan kl 4 och 6 imorse....

Scrappedåren Irene '=)

LissM sa...

Først vil e sei GRATULERE(",)

Og så vil e sei at d gjør ingenting om du får scrappesperre før de vart så fin atte bægge to(",) Trur e må få tak i sånner greine:) de e jo så fin!!!

E vil og på scrappetreff!!! Høres så artig ut:)

Stooor klæm fra mè(,")",)

Anonym sa...

Jättefina layouter!!

Alex sa...

åh vilka fina! snyggt med fjädrar! o grenen på den andra LOn älskar jag bara! vad är det för nån?? hmm.. vet inte hur du har gjort det, men det känns som att foton på nåt sätt ploppar upp.. ja.. om du förstår vad jag menar :-) snyggt är det iaf! härlig effekt!

o ja, får inte glömma - grattis till vinsten!

Maja Stokk / eyovine sa...

Grattis till vinsten =)... Å det var så roligt att ses på scrapträffen!! Gillar båda dina Loer =)... om det är så här snyggt när du har en scrapblock.... hur anyggt kommer det inte bli när den släpper =)

Kramiz Maja

Julieutrulie sa...

2 Nydelige Loer!
så flott det ble med den rosa fjæren. søte bilder :)

Emma sa...

Kul höra om scrppträffen ;)
Vilka vackra och underbar båda LO:s du har gjort!