tirsdag 31. mars 2009

Baby
Här har jag gjort ett monokromatiskt kort till Pysselgårdens månadstävling. Ett stort steg för mig som inte är en kortmakare!

søndag 29. mars 2009

Farmor


Pyssellyckan har en skisstävling på sin blogg. Jag tog och scrappade om min farmor. Det är hon som har gjort spetsen och ljusmanschetterna ( som är under blommorna), notarket kommer också från deras hem.

På besök hos Emma

Här i veckan så var vi på besök till min kusin Emma. Där fick jag en helt underbar scrappepåse fylld med godsaker! :) Saga prövade sin nya prinsesskostym och jagade Emmas katt. Tusen tack för att vi fick komma och nästa gång så är det din tur att komma på fika till oss! :)

Lykken finnes

Scrapping the music har sång nr 6 ute. jeg valde teksten "Lykken finnes på vår jord". Det føles litt rart att scrappe på norsk men jeg gjør nu ett forsøk! :) Til denne LOn har jeg funnet en blondeduk og glansbilde ur mammas skuffer og en blomst fra en lysdekorasjon (takk Irene).

Princess


Skissedilla har en bonusskisse som jeg har laget denne LOn efter. Tusen takk till Emma for det nydelige bandet, og takk till Irene for blonden!

Se så ...


En lo laged til en utmaning på Scrappehuset der man skulle scrappe i en viss stil. Jeg gjorde meg ett forsøk på white space/cluster, jeg vet nu ikke helt om resultatet blir godkjent. :) Artigt oansett att prøve på noe nytt. :)
Scrapbook express har en bra artikel om olike scrappestiler som helt klart er verd att lese!

BLOGGCANDY!


Det är bloggcandy hos Heffaklumpen! Skynda er in och var med ni också!

onsdag 25. mars 2009

På drakborgen!

Här är några bilder från drakborgen i Birsta. Saga hade det helt fantastiskt där och far gärna om igen så vi får se till helgen om det blir att vi far en gång till.

tirsdag 24. mars 2009

Scrappeträffen!Mina 2 LOs som jag gjorde på scrappeträffen i Sundsvall. Har sådan scrappespärre för tiden att allt går ju i sirap. Jag är ju så glad att jag fick till något när jag var där. Väldigt roligt iallafall att få vara på min första scrappträff, det är ju synd att det är så långt hit från Lofoten.
Blev så glad igår när jag såg på ScrappeMania att jag hade vunnit deras ordutmaning denna gången! Vinner så sällan att jag bara måste skryta lite! :)

Skissedilla!

Skynda er in på den nya utmaningsbloggen skissedilla, der er det en utlottning av en deilig candy!

tirsdag 17. mars 2009

Närhet

Här är mitt försök på att scraplifta en LO som Eyovine har gjort. Tävlingen föregår på cybercroppen på scrappers, bli med du också!
Eftersom inte mina föräldrar kunde komma till Lofoten så tog jag och Saga och for ned till Sundsvall på besök. Det har nu inte varit så mycket till semester för vi båda har hittils varit sjuk hela tiden men vi kanske kan få oss några dagar med shopping innan vi far hem.
Min goda väninna Irene har ju också börjat med scrapping så på söndag så ska vi på våran första scrappeträff! För mig som verkligen bor på landet kommer det att bli väldigt spännande. :)

lørdag 7. mars 2009

Mitt hjärta är i Lofoten

ScrappeMania har en ordutmaning och ordet för februari är hjärta. Här är mitt resultat! :) Har använt en massa gesso och primablommor. Titeln är kanske lite otydlig men det står " mitt hjärta är i Lofoten".

Paris?

En LO till mitt semesteralbum, kanske inte så fin men jag har stora problem med Las vegas bilderna. Lagad efter en skiss på MiMas scrapbooking.

tirsdag 3. mars 2009

Flowers

Mitt bidrag til bingoutmaningen på Karlssons scrapperi. Jag valde raden med blommor, knappar, tre mönsterpapper band. Det är lite synd att det blev ett sånt sken i fotot, har ännu inte lärt mig att ta bra bilder av scrappingen.
Bilden är från USA när vi var utanför en restaurant i Julian.

Bad girls

Mitt sista bidrag til mesterscrappen. Gick inget bra alls med den här men det gör egentligen inte så mycket för det var kul att scrappa den ( även om den inte blev så fin) och så fick jag ju en till LO till mitt USA-album. :)
Det är ganska så skönt att äntligen vara färdig med mesterscrappen och kunna få scrappa lite mera fritt och välja vilka utmaningar man vill vara med på.

søndag 1. mars 2009

Mitt första alter!


I brist på annat så får jag väl lägga ut mitt första försök på altering. Det är ju verkligen inte min grej det här men Liss blev nu glad iallafall. :) Tog en chokladkartong och la in lite scrappeting i. Fann en tutorial på papirgleder så det var ju inte helt omöjligt när man kunde följa den.