fredag 26. september 2008

Framme

Efter en liten resa pa 26 timmar kom vi entligen fram till Phoenix. Saga var ovanligt lugn och hon fick massor av berom men det var vel bara for att hon var sjuk (men pa bettringsvegen) som hon holl sig stilla.
Allt gick veldigt smertfritt, inga forsenelser eller att vi tappade bort bagage pa vegen. Men man blir ju otroligt sliten av att hela tiden jaga olika flyg och passa tider, det var ju 5 olika flyg att passa pa.
Vi vaknade tidigt pa morgonen, kl 06.30, da var det lite for tidigt att shoppa sa vi at frukost pa mcdonalds (hittade inget annat) och borjade fara mot Yuma. Som forra gangen undviker vi att fara pa de stora trakiga vegarna och soker after spennande grusvegar. Pa grusvegen idag sag vi massor med stora kaktusar, tror de heter saguro, det sag ut som rena vilda vestern.
Nu har vi tagit in pa super 8 motel och det er helt ok till rett pris. Det finns en swimmingpool her sa far se om Jan offrar sig och tar sig ett dopp med lillan (jag kan inte forren om nagra dagar. typiskt! ).
Imorgon ska vi fara mot San diego, vi far se hur langt vi kommer. Det er lite vel varmt her, 40 grader, sa det blir skont att fa komma till lite mer svalkande platser :)

Ingen kommentarer: