mandag 29. september 2008

Turister i San diego

Idag har vi varit pa san diego zoo. Helt klart den basta djurparken jag varit pa men det sager vel kanske inte sa mycket :) Enormt stiligt gjord med gangvagar i olika etager sa man kunde se djuren fran olika hall. Saga var nu mest intresserad av att se grisarna men vi sag mycket annat spannande som panda, gorilla, flodhast och sma sota apor.
For sedan till old town i san diego och det var som att komma till mexico (tror jag). Vi har kommit fram till att den mexikanska maten smakar mycket battre hemma ( nar jan lagar den) en att ata den har. Alldeles for lite gronsaker och for mycket ackliga bonor. Ska halla oss till asiatisk och amerikansk mat.
Vi for pa en thailandsk restaurant efter manga om och men for det ar inte sa enkelt att hitta till en bra restaurant nar man kor bil. Nar vi ser nagot spannande sa har vi oftast redan kjort forbi. Saga provade pa att ata med pinnar, jan kunde ata hela middagen med pinnar och jag ar helt vardelos pa pinn-ating. Far trana om jag nagon gang ska resa till asien.
Kom sedan pa att vi saknat en ryggsack och borjade att fundera pa vart den var. Borjade att misstanka att den var i Palm springs och det var ju en del vardefulla saker i den sa da maste vi ju fara tillbaks dit. Som tur var sa sa jan att vi kunde fraga i reseptionen och dar var den! Allt var kvar och nu ska jag upp och fira med en schokladkaka!
Ser att det verkar underligt nar man inte kan skriva med svenskt alfabet men det har ar ju iallafall enklare en att skriva sms. Ni far bara ha lite fantasi sa ser ni nog vad som star har :)
Imorgon ska vi borja att fara upp mot Los angeles sa saga far fara pa disneyland!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Jan-Erik og Tove kommer snart etter :-)

Anonym sa...

Goood morning America:-))
Godt å høre at turen har gått fint og at alle sammen har det bra. Savner dere allerede, men ukene går fort vet jeg. Koselig at du har lagt ut bilder av Saga og meg fra Haukland :-)Kos dere masse og send kort hvis du har tid. Masse sussa og klemma til Saga-tuss fra Brune og Anita

Anonym sa...

Va härligt det låter
Ha en fortsatt trevlig resa
Kramar från oss i Söråker