mandag 4. mai 2009

allt om scrap

Har en cybercrop nu!

En LO till utmaningen om att inte använda mönsterpapper. Det är en serviett som jag har målat fast med akrylförg och sedan sprutat lite glimmermist på. Iden om servietten är stulen från screppa, skynda er in för hon har så många läckra LOer! :)



Den här är en scraplift av Reija. Jag är inte alls nöjd, det är något med den som känns helt fel. Men orginalen är ju fin, klikka er in till henne och se! :)

7 kommentarer:

CillaT sa...

Ååå så läckert med servetten=D Jättefina layouter, BÅDA. Förstår inte alls varför du inte är nöjd med den nedre, härlig tycker jag=)

Siv Anita sa...

Jeg har ikke sett originalen, men syns nå uansett denne var flott.
Også er de uglene er så lekre...

Du har mye lekkert i bloggen din! Tusen takk for titten!

Julieutrulie sa...

flotte LOer!!! :):)

vi blir å ha treff nå på torsdag.
kl 19.30. i solheim barnehage.
håper dere kan komme

Alex sa...

wow! vad läckert det blev med servetten! snacka om pyssel! det var riktigt snyggt o kreativt sätt att få ett eget mönsterpapper på! tycker även den andra är riktigt fin.. men jag förstår känslan när man inte riktigt blir nöjd med nåt.. för mig brukar det oftast kännas bättre när LOn har fått vila lite ifrån min granskande blick :-)

kram på dig!

lillis70 sa...

Smart att använda en servett :-)
Som vid tidigare besök i din blogg blir jag nyfiken på mer LOs av dig och nyfiken på Norge. Bilderna från stranden, är det från din omnejd? Sååå vackert!!

mamma sa...

Jag förstår inte hur du kan använda servett som bara skrynklar sig,men det verkar du hakunnat och jättebra också.Du har sådan fantasi

Kram på er Lofotingar
Ma o Pa

Cattis sa...

Vad läckert!! Härliga layouter! Jag har också hunnit med 2 st bidrag!

Kram!