lørdag 25. juli 2009

3 till

Hobbyhusets deltävling :

En LO till temat Sverige. För mig så betyder Sverige semester och då är vi som oftast i mina föräldrars trädgård.

Man skulle inspireras av en bild av en ankare.. Urtråkig LO, finns väl egentigen inte så mycket att säga om den.

Här så skulle man scrappa med en te-påse.. Nära på att jag inte la ut den här bilden, pinsamt dåligt det här.. Men ska man bara lägga ut sånt som man är supernöjd med så har det väl blivit ganska så lite lagt ut i den här bloggen. :)

Som sagt så känner jag mig inte helt i scrappehumör för tiden, tror jag har tankarna på resan som är om 2 1/2 vecka.
Nu är det ju enormt mycket i media om svininfluensan och någon stor professor har gått ut i VG ( norges svar på expressen) och varnat på första sidan om att man inte ska resa till just USA. Vad tycker ni är vi "galna" som tar med oss en 4-åring till ett land som har hög smittorisk? Eller är man hysterisk som funderar på om man ska avbeställa?

3 kommentarer:

Irene sa...

Lugn bara lugn, det kommer att ordna sig! Ni kommer ju mest att vara ute i det fria så det finns väl inga svinisar i bergen direkt!

Håller med dig angående smittorisk på flyget, det kan ju vara marigare förståss. Avvakta in i det sista, de kommer ju att spärra landet om det blir farligare.

Du har varit så duktig som fixat data-körkortet nu, så med det och packning och galna svin är det ingen som klagar på att det inte scrappas eller fotas så mycket ett tag!

Ha det så bra vännen min!

Eyovine sa...

ni är modiga ni =)... personligen skulle jag inte våga!!! Tror att jag ska spärra in mig i mitt hus hela hösten!!! Tils risken är över ;D.. så svammlig e jag *hihi* Appropå din fråga om tombow så är de vattenlösliga. Funkar som akvarellpennor, men med mer färgpigment i. Promarkern är ju inte vattenlöslig, å ska du då få till bra färgläggningmed dom så gäller det att bemästra blendern.. iaf om effeten ska bli som med tombows. Tycker vaten är lättare att bemästra =)... Hoppas du fick svar på frågan.

Kramen Maja

EmmaT sa...

Jag förstår oron ang svininfluensan, har hört att "fler" fått det via flygplatser...som sagt jag skulle vara rädd om barn, helst inte fara dit till USA, när det gäller en uttalande om inte det rekommenderas åka till USA, men det avgör ni och avvakta in det sista, då spärrar de hela landet om det blir farligare, och jag hoppas verkligen att det löser sig med resan för er, och ni alla ska må bra är viktigast.

Om ni ska resa, se till att tvätta händer, det är alltid säkrast göra det oftare då minskar risken har jag hört om det.

Förresten så fina scrappade LO:er du gjort och jag gillade trädgård'n LO:n och samt bästa vänner.