lørdag 4. juli 2009

Et lite ord # 6


Ordet för månaden är lytte/listen på scrappemania. Som vanligt har jag översatt ordet till svenska och har även böjt på det så jag hoppas att det blir godkänt.
Jag hade sån lust att ha röda bokstäver men saknade alla s så man får mera se helheten i ordet och inte haka upp sig på att jag använt z. Konsnärlig frihet kanske det kallas.. :)

Saga älskar att bli läst för och just nu har vi lånat en bok på biblioteket som heter da Emma blev Emma. En stor favorit och nu när man frågar hur blir babyer till så svarar hon " av mamma ägg och pappa säceller". Den boken var en aha-upplevelse för lillan! :)

5 kommentarer:

Helén sa...

Hur gammal är den lilla damen? Ser ut att kunna vara i ungefär samma ålder som min lilla tjej, 4 år. Hon älskar också att höra sagor! Många turer till biblioteket blir det. Roligt med intresse för böcker!

Härlig LO! Jag har också det där die-cut papperet ligger här hemma, men har inte kommit mig för att använda det än. Du fick till det riktigt snyggt!
Och självklart spelar det ju ingen roll om man har z istället för s - det är ju skaparen själv som bestämmer, eller hur? ;)

LissM sa...

kjempe lurt å bruke Z:) de har man jo nok av....:)
For noen koselige bilder:)
Nå har jeg pakket ned noe av scrappe-sakerne... for å ta med på ferie(",)

Solblomst sa...

For en fin og koselig LO. :)

Emma sa...

Åh, en snygg LO! Fina bilder på lilla fjärlien också, samt de andra LO:er du gjort på senaste tiden är snygga med, som jag har inte hunnit kommentera om...

Camilla:-) . Camilla Raade Paulsen sa...

Så kul fugl!!! Takk for at du er med hos ScrappeMania :-)