torsdag 13. august 2009

En hælsning från Kanada

Nu har vi kommit fram efter en alldeles før lång flygtur. Saga var i dålig form på onsdagen så vi stannade i Seattleområdet och tog det lugnt på ett hotell. Hon blev snabbt bra igen så vi gick upp tidigt på torsdagen (kl 06) och for mot kanada. Det var lite nervøst att fara øver grænsen men vi kom oss igenom så nu får vi se hur det blir att komma oss tillbaks till USA igen! :)
Vi ær ju egentligen inte några storstadsmænniskor men vi var i några timmar i Vancouver i ett vældigt mysigt ( och turistigt) område som heter gastown.
Før att fira Jans fødelsedag tog vi oss en tur på en scrapbookingbutik dær jag gick bananas. :) Tror væl inte det ær helt jans typ av affær men han och Saga var vældigt tålmodiga.
Imorgon så ska vi fara mot Kamloops och då hoppas jag verkligen att vædret blir bættre æn idag då det har regnat næstan hela dagen. Det ær massor med bondgårdar dær man kan få plocka blåbær så det har jag lovat Saga att vi ska gøra.


Surt med citron! :)


På water street i Vancouver.


Saga och Jan slåss om den supergoda glassen.Vancouver gata, tagit från bilen. :)

Många hælsningar från oss från ett regnigt kanada!

6 kommentarer:

Eyovine sa...

Åh.. vad härligt.. *avis*.. Jag har en massa släktingar i Vancover =)

Kram Maja

CillaT sa...

Vad roligt! Hoppas ni får en härlig tur i Kanada=)

Anonym sa...

Heia, Koselig å høre at reisen har gått bra og at dere er i god form. Du er kjempeflink å oppdatere bloggen :-)) Her hjemme er det surt i dag, men i morgen blir det nok en tur i bærmarka. Har nettopp hatt en deilig middag med hvitvin til, SKÅÅÅL!! Hils så masse til Saga og Jan. Ps! vi sendte sms på bursdageb hans, håper han fikk den. Klem fra Anita og Rune :-)

Ulrika sa...

Åhhh! Jag har också varit i Vancouver!! Mysig stad och vacker natur utanför staden!! Kamloops känner jag igen, tror att jag var där också!!! Ha så underbart!!
kram, Ulrika

Anne Bente sa...

åh..... hvor ser det dog bare skønt ud.

Helén sa...

Nu var det ett tag sen jag kikade in här, men nu ska jag läsa ikapp och gotta mig i alla underbara bilder från Kanada! :)