lørdag 15. august 2009

Radium hot springs

En bild från lekparken utanfør hotellet. Saga storkosade sig och ville inte gå därifrån. Enkla och billiga nöjen!


Hotelet i Radium hot springs. Äntligen ett hotel till ett vettigt pris, jag tycker att det har varit ganska så dyrt här men det brukar ju vara sån i turistområden. Det har varit överraskande mycket turister här, vi tänkte ju egentligen fara till Banff nationalpark men vi har ändrat oss och far hellre ner mot lite mindre turistiga områden. Det är mycket mysigare med mindre vägar och små platser.Vi stannade en stund på the enchanted forest. Mycket bättre än Disneyland! Bilderna blev inte så bra men vad kan man förvänta sig i en skog? Jag får hoppas att photoshop kan ådstakomma mirakel. :)
Det var en helt perfekt plats för lillan som hade det helt fantastiskt bland alla små hus och figurer som var i skogen. Här fick barnen verkligen använda sin fantasi och det var ingen köphysteri. Rekommenderas varmt för alla som far hit!Imorgon så blir det att resa mer på grusvägar och se lite mindre platser och nästa natt tror vi att vi kommer att sova i USA.
Många kramar från oss till alla er därhemma!
Tusen tack för alla kommentarer, vi blir så glada över att ni skriver några ord! :)

5 kommentarer:

ja-nesj sa...

Hei hei
Det er veldig morsomt å følge dere på reisen. Ulrika du er så flik til å fortelle. Nydelige bilder av gullet vårt og så fint at hun har det morsomt. Det bildet der hun spiste siyton syns jeg var veldig fint. Vi har det fint og teller ned dagene til vår tur. Starter torsdag. God tur videre.
Suss og klem til Saga

Farmor (Bestefar hilsen)

mamma sa...

Hej på er semesterfirare!
Vi ser på bilderna att ni har det bara bra o Saga verkar stortrivas.
Gulligt hotel ni bodde på.Här är det bara regn hoppas ni har bättre väder.
Vi önskar er fortsatt trevlig resa.
Kram
ma o pa

Irene sa...

Hej hopp i vida världen.

Vad härligt att få se hur ni har det!
Hoppas verkligen att jag inte väckte er när jag skickade sms'et till Jan och dig.

Men min födelsedag var helt vild, lyckades stjäla till mig fyra timmars sömn innan det var dags att sätta sig i lastbilen i sex timmar. Tufft värre.. '=) (men som man bäddaar får man ligga)

Ha det så jättebra, vi hörs igen.

Många kramar till er.

EmmaT sa...

Det är ju helt fantastisk, bilder och er resa. även ert förra inlägg med hälsning från Kanada. Ha en fortsatt trevlig resa! Kram Emma

Helén sa...

Jag tror ni gör helt rätt som undviker alla "turistfällor". Det är ju på de små orterna som man kommer närmare det "riktiga" livet. Enchanted forest såg ut som himlen för en liten tjej! Barn har inte så stora krav, så länge de har roligt bryr de sig inte om det är Disneyland eller en koja i skogen! :)