fredag 14. august 2009

Kamloops

En kyrka vi såg efter vægen. Det ær øverraskande torrt i området, jag førstår verkligen att det ær førbjudet att båla hær. Om man tænder en lægereld så åker man på 375 dollar i bøter så det ær bæst att inte grilla. :)


Hær ær vi på cafe i ashcroft som ær en jættemysig liten plats. Gulligt litet cafe var det också med en superfin trædgård. Folk ær verkligen hjælpsamma och intresserade på småplatser, hær fick vi veta varfør alla (næstan) træden var døda, først så hade det kommit insekter och så blev det torka.
Som vanligt ær Saga ær min stora favorit att fotografera. Hær luktar hon på blommorna. :)
Nær vi startade i morse så var det regnigt och kallt men tack och lov så blev det varmare och varmare ju længre norrut vi kom. Vi håller tummarna på att vi får fint væder imorgon.

Vårat hotelrum i Kamloops. Alla hotel ser mer eller mindre likadana ut, en aningen tråkigt men praktiskt før det blir inga otrevliga øverraskningar.

3 kommentarer:

mamma sa...

Hej på er Nu har vi äntligen förstått att du skriver på bloggen din,har jobbat och jobbat så det kanske är förstårligt Ni ser ju ut att ha det jättebra Kul att se alla fina bilder från resan Vi önskar er en fortsatt trevlig resa
Gratta Jan i efterskott på födelsedagen Vi sätter in en slant så gå ut och ät en sen födelsedagsmiddag från oss
Kram och kör försiktigt ma o pa

LissM sa...

Hei(",) Så flott å se noen bilder fra turen(",) men du må jo få Jan til å ta bilder av deg:) Ser ut til at dere har det kjempe kos, og så få gå amokk i en scrapbooking-butikk... VIL OGSÅ!!!!!
Håper dere får en fortsatt flott tur:) Du må gratuler Jan med vel overstått bursdag(",)
Gleder meg til å se mere fra turen:)
Gidder ikke å skrive om hva som skjer hjemme... det er bare jobb jobb og jobb.... skal på 7. natta i natt, men så blir det litt fri:):):) noe jeg ser virkelig frem til nå!!!!
Stooor klem fra oss på Fygle

Helén sa...

Åh, vad det ser härligt ut! Har alltid velat åka till Kanada, det verkar vara ett vackert land. Hur är prisläget jämfört med USA, har du nån uppfattning om det?