søndag 16. august 2009

kalispell

Ett rådjur vi såg på turen, det är några minralkäller i området som djuren gillar.
Vi såg också en björn men den var snabb över vägen så jag hann bara ta en bild av rumpan på den.


En liten ekorre, vi såg många men dom flesta var snabb och gömma sig för oss.

Jag har kanske glömt och skriva vad vi har hyrt för bil? Kanske en del känner igen en hummer H3.. Vi fick den billigt genom att uppgradera från våran ursprungliga hyrbil. Jag känner mig egentligen inte helt hemma i en sån, den är lite för scwartznegger för mig men den är onekligen perfekt på grusvägar! Den tog sig helt perfekt över ett område med gyttja som hade runnit över vägen.
Vi for i flera timmar på grusvägar i kanada, från Canal flats till Fernie.
Saga har fått låna min gamla kamera och hon tar ca 10 bilder i minuten. Det spelar ingen roll på vad bara hon får trycka.Här tog hon en riktigt bra bild på mig när jag tar bild på henne. :)

6 kommentarer:

ja-nesj sa...

Hei hei

Farmor synes det er fint at Saga trener mye for å bli en flink fotograf. Da kan hun ta bilder av farmors hunder når hun kommer heim. Det gleder nu jeg meg til, Ellers har vi det bra men bilen har fått et illebefinnende så den er på verksted idag. Håper det fort lar seg ordne slik at den blir fin til vi skal dra. God tur videre og til Jan: Kjør forsiktig. Husk du har dyrebar last med deg - deg selv inkludert.
Glad i dere.

Farmor

ma o pa sa...

Hej på er!
OH vilken bil,den ser väldigt hög ut använder ni en stege för att komma upp i den,men den måste vara ganska säker i trafiken.Saga blir nog en stor fotograf hon också syns på korterna.Vi blir så glad när vi ser att du har lagt ut nya bilder
Ha en fortsatt trevlig resa
Kör försiktigt
Kram till er från oss

Irene sa...

Hej hej, vad mysigt ni ser ut att ha det!!

Jag ville bara skrika tvärs över hela världen: JAG HAR KLARAT C-KÖRKORTET IDAG!!!!


JIPPIE!!!

Ha det så underbart. Kramar Irene

Cattis sa...

Vilka härliga bilder! Tack för att du delar med dig från er resa! =)

Helén sa...

Vilka foton, fantastiskt! Och kolla bergen, ser helt underbart ut!! *avis*

Anonym sa...

Hei på dere! Tenker Jan koser seg nå i Hummer´n. Kjempefine bilder du har tatt og så blir det spennende å se Saga sin album når dere kommer hjem :-)Håper dere koser dere masse. Nå skal vi faktisk ut på Milano med noen av mine slektninger. Må jo vise dem et skikkelig Pizzeria :-)) Kos dere og god tur videre. PS! Vi venter veldig på kort fra dere... Klem fra Anita