tirsdag 18. august 2009

Rexburg, Idaho

Nu blir bilderna inte helt i ordning, nu kommer de senaste sist så jag börjar med det nyaste från turen.
Bilden över är sån som jag tycker är typiskt montana, ett gammalt timmerhus på prärien. Vi for länge på en grusväg från Alder i Montana till Henrys lake i Idaho.
På avstånd såg det ut som det var en enorm hjord med kor men när vi kom närmare så såg vi att det var bison. Helt imponerande att se en så stor mängd på samma gång, det här är bara en liten del av den.
Vi såg massor med kor på vägen och bilen blev lackerad med koskit.

Det här är Virginia city i Montana, jättemysig plats med gamla hus. Vi handlade lite godis där och åt på ett cafe och for sedan vidare.


Här är orsaken till att det inte bloggen blev uppdaterad igår. Vi tältade i Lewis & Clark caverns och grillade ute! Det är verkligen mysigt att tälta när man hittar rätt plats, det är inte alltid så enkelt för man måste ha medbragt en björnsäker sak för att ha maten i på många platser. Vi har inte en sån sak så vi tar inga risker att tälta utan.

Saga storkosade sig för här fanns det en lekplats där det var en annan liten tjej som också lekte. Lite besvärligt med språket men Saga blir ju glad bara hon får se andra barn.

Phillipsburg i Montana, så stilig plats! Lite svårt att få det bild. Här hittade vi en secondhand affär som sålde babykläder, perfekt att köpa till Koppi istället för superdyrt på leksaksaffär.

Saga dricker en milkshake på ett cafe.

En gata i phillipsburg.

Imorgon blir det nog ingen uppdatering för jag har en känsla av att vi kommer att tälta igen. Vi hoppas på att Bear lake valley ska vara bra. Imorgon ska det bli varmt så nu ska vi förhoppningsvis kunna bada ute.


4 kommentarer:

Eyovine sa...

Åh vad underbart härligt ni verkar ha det =)... fljer er resa, men har varit lite dålig på att kommentera.

Massor med kramar Maja

EmmaT sa...

Åh, jag önskar jag var med!! Helt underbar bilder och er Road Trip resa. Ha en fortsatt trevlig resa! Kramis

mamma sa...

Hej!
Du är otroligt duktig att lägga ut bilder och skriva från er resa,det ser nästan ut som vildavästen på vissa bilder,ser väldigt mysigt ut,vi tittar på kartor så vi ser var ni är Hördes otäckt med björnsäker sak att ha maten i,vi hoppas ni inte träffar på någon.
Ha en fortsatt trevlig resa och kram på er ma o pa

ja-nesj sa...

Hei
Det er veldig morsomt å følge med på reisen på denne måten. Jeg får lyst til å være hjemme og lese om den, men i morgen torsdag starter vi på tur til Trondheim. I helga blir vi i Mosjøen på utstilling og så drar vi videre. Kanskje jeg får låne meg en pc for å lese, Uansett god tur videre og pass endelig opp for bjørner. De er farlige de. Suss og klem til dere alle og spesiellt til Saga pia,

Hilsen fra bestemor og bestefar